تبلیغات

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی كُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

سایت خدماتی بیست تولز

سایت سازبیست تولزکد دعای فرج آقا امام زمان ( عج )

پاتق چت

مطالب روز - ترفند های یاهو مسنجر
تاریخ : جمعه 27 مرداد 1391 | 07:29 ق.ظ | نویسنده : مجتبی
طریقه تشخیص invisible بودن دوستان


چگونه بفهمیم كدام یك از دوستانمان به صورت Invisible وارد Yahoo Messenger شده است؟

برای این كار بر روی نام فردی كه می خواهید بفهمید Invisible آمده یا نه، كلیك راست كنید و از سندی كه ظاهر شده گزینه ی Invite Conference را انتخاب كنید. سپس منتظر بمانید، در این صورت چهار حالت ممكن است رخ دهد:

1. كاربر مورد نظر حضور ندارد، پس پیغامی به صورت زیر ظاهر می شود:

None if the Users in the invite list are available.join the conference.Please try at a later time

2.كاربر در اینترنت حضور دارد ولی دعوت شما را رد می كند سپس در كادر پنجره ی كنفرانسش پیغامی مبنی بر اینكه من دعوت شما را رد می كنم ظاهر می شود! خوب پس كاربر حضور داشته كه توانسته دعوت شما را رد كند.

3.كاربر به


دعوتی كه شما برای كنفرانس برای او فرستاده اید پاسخ مثبت می دهد، پس واضح است كه او حضور دارد و شما می توانید نام او را در پنجره كنفرانس ببینید.

4.هیچ پیغامی وارد نمی شود! این كاربر دست شما را خوانده و به پیغامی كه حاوی پرسش مبنی بر دعوت شما به كنفرانس است پاسخ نمی دهد تا لو نرود. پس نتیجه می گیریم كه كاربر حضور دارد. در نتیجه فقط هنگامی كه واقعا كاربر حضور ندارد حالت اول رخ می دهد، در بقیه حالات حتما كاربر حضور دارد شك نكنید.


حذف یک آی دی یاهو برای همیشه

اگر می خواهید یک ID را برای همیشه حذف کنید:
با رفتن بروی لینک زیر وارد یک صفحه ای از سایت یاهو میشوید که با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور ID که میخواهید حذف بشود ٬ وارد صفحه دیگری میشوید.
حالا در پایین صفحه مجدد کلمه عبور همان ID تان را وارد کنید و بروی کلید YES و یا همان Terminate this Account کلیک کنید.
ID شما کاملا از روی سرور یاهو حذف شد.

لینک مورد نظر


بدست آوردن آدرس IP از روی ایمیل یاهو

برای بدست آوردن آی پی از روی ایمیل یک راه قانونی وجود دارد که خود یاهو این سرویس را به کاربرانش داده.
ایمیل خود را باز کنید گرینه Mail Options را انتخاب کنید سپس گزینه General Preferences دراین قسمت تغیراتی را میتوانید در ایمیل خود ایجاد کنید مثل from name اسم خود را در نامه هائی که میفرستید تغیر میدهد یا messeges per page تعداد نامه هائی که در یک صفحه نشان داده میشود و . . .  حالا در قسمت headers با انتخاب   show all میتوانید IP کسانی که به شما ایمیل فرستاده اند را ببینید و در انتها تغیرات را seve کنید وحالا هرکس که برای شما ایمیل بفرستد آی پی او را مشاهده خواهید کرد.


  ID Block کردن مزاحم


بسیاری از افراد مرتب در حال تغییر دادن ID خود در Yahoo هستند و دلیل عمده آن هم مزاحمتهایی است که توسط کاربرهای موجود در فهرست دوستان Yahoo Messenger قرار دارند و به مرور به فهرستی طویل تبدیل شده ایجاد میشود. تغییر ID به منزله تغییر آدرس پست الکترونیکی شما نیز میباشد و با تغییر ID دو مشکل برای دوستان خود ایجاد میکنید! یکی اینکه ممکن است دوستان شما در جریان تغییر آدرس پست الکترونیکی شما قرار نگیرند که مشکلات خاص خود را ایجاد میکند و مشکل بعدی که به نظر من بیشتر آزار دهنده است و خود من هم بعضاً دچارش میشوم طولانی شدن فهرست دوستان در Yahoo Messenger به دلیل وجود چندین ID برای یک نفر است! دوستانی دارم که از سه ID مختلف استفاده میکنند که با این کار هم خودشان را اذیت میکنند و هم ما را. خودشان را اذیت میکنند چرا که باید تا مدتها هر وقت وارد اینترنت میشوند در سه ID مختلف Login کنند تا خیالشان راحت شود که کسی از دوستانشان را از دست نداده اند و اکثر این افراد هم هیج وقت دلشان رضایت نمیدهد دیگر وقت خود را صرف این ID های قدیمی نکنند.
یک راه جلوگیری مسلماً پیشگیری قبل از درمان است بدین معنی که سعی کنید از اضافه کردن اسم افرادی که آشنایی زیادی ندارید خودداری کنید. ولی این  پیشنهاد با طبع  بسیاری از علاقه مندان به ایجاد ارتباط با همنوعان خود در اقصی نقاط دنیا  سازگاری ندارد لذا میتوانید از روش زیر استفاده کنید تا هر وقت تمایل نداشتید شخص خاصی بتواند به شما  پیغام بدهد و حتی شما را
Online ببیند از آن استفاده کنید.

با دنبال کردن روش زیر ID مورد نظر هیج گاه قادر نخواهد بود وضعیت شما را در صورت Online بودن ببیند و همچنین نمیتواند برای شما پیغام ارسال کند:

1- در پنجره Yahoo Messenger ابتدا ID مورد نظر را Delete کنید
2- با رفتن به منوی
Login، گزینه Privacy Settings را انتخاب کنید
 - در پنجره جدید
Ignore only the people below را انتخاب کنید و دکمه Add را بزنید

- در این پنجره ID کاربر مورد نظر را وارد کنید و Ignore را بزنید

 با اتمام این کار دیگر  ID مورد نظر نه میتواند شما را ببیند و نه برایتان پیغام ارسال کند

منبع:http://x-boy.blogfa.com/



طبقه بندی: ترفند،

بند باز

  • چاقو